null

Echipa

Suntem o familie mare de ingineri, arhitecți și specialiști, prieteni și colegi pasionați, dornici de a face o schimbare semnificativă, nu numai în orașul nostru, ci și în țară

Fondată în 1994, într-un apartement de bloc, Multinvest este azi o companie cu reputaţie în sfera construcţiilor civile din România. Am ajuns la maturitatea organizaţională la care putem oferi soluţii inovatoare şi celor mai exigenţi clienţi.

Nu construim doar clădiri: ştim că orice proiect e şi parte a unei comunităţi. Vrem, prin urmare, să îi ajutăm pe oameni să creeze comunitatea în care îşi doresc să trăiască.

Cheia succesului nostru sunt angajaţii noştri, ei dau excelenţa proiectelor Multinvest. De aceea, una dintre deciziile cele mai bine cântărite de managementul companiei e cine intră în această echipă.

Credem în diversitate: respectăm diferenţele între specialişti, între ideile, experienţele şi cunoştinţele lor, şi promovăm complementaritatea. Ştim că echipele complexe performează cel mai bine.

Drumul spre succes, se spune, e mereu under construction. Principiile de funcţionare ale echipei noastre ne-au fost de ajutor pe acest drum: au creat un mediu de lucru confortabil, au crescut adaptabilitatea companiei, au stârnit talentul şi gândirea creativă şi au permis evidenţierea potenţialul unic al fiecărui angajat.

0
Ani de experiență
0
Proiecte
0
Angajați
0
Suprafată desfășurată
0
Profesionalism