null

Echipa

Suntem o familie mare de ingineri, arhitecți și specialiști, prieteni și colegi pasionați, dornici de a face o schimbare semnificativă, nu numai în orașul nostru, ci și în țară

Fondată în 1994, într-un apartement de bloc, Multinvest este azi o companie cu reputaţie în sfera construcţiilor civile din România. Am ajuns la maturitatea organizaţională la care putem oferi soluţii inovatoare şi celor mai exigenţi clienţi.

Nu construim doar clădiri: ştim că orice proiect este şi parte a unei comunităţi. Vrem să îi ajutăm pe oameni să creeze comunitatea în care îşi doresc să trăiască.

Cheia succesului nostru sunt angajaţii, ei dau excelenţă proiectelor Multinvest. De aceea, una din deciziile cele mai bine cântărite de managementul companiei este cine intră în această echipă?

Credem în diversitate: respectăm diferenţele între specialişti, ideile, experienţele şi cunoştinţele lor şi promovăm complementaritatea. Ştim că echipele complexe performează cel mai bine.

Drumul spre succes, se spune, e mereu under construction. Principiile de funcţionare ale echipei noastre ne-au fost de ajutor pe acest drum: au creat un mediu de lucru confortabil, au crescut adaptabilitatea companiei, au stârnit talentul şi gândirea creativă şi au permis evidenţierea potenţialul unic al fiecărui angajat.

0
Ani de experiență
0
Proiecte
0
Angajați
0
Suprafață proiectată
0
Profesionalism