Exemple de bune practici la ”Vreau să fiu antreprenor”

Sala de Ședințe a Consiliului Județean Târgu-Mureș a găzduit luni, 28 noiembrie, conferința „Vreau sa fiu antreprenor”, eveniment organizat de ADR Centru și Fundația Romanian Business Leaders, cu sprijinul mediului universitar, al școlilor și al autorităților publice locale(…)

Trei speakeri, trei antreprenori

Oaspeții conferinței care au vorbit elevilor și studenților prezenți au fost doi antreprenori locali, Dan Mașca, manager REEA și Gogolak Zsolt, director general al Multinvest SRL, alături de Liviana Tane, trainer în cadrul The Nest(…)

„Am avut un vis că o să ajung în America și voi proiecta zgărie nori. Nu am reușit acest lucru, în schimb am reușit să proiectez prima „clădire verde” din Târgu-Mureș, certificată după sistemul englez Breem la clasa „Very Good”. Dacă vreți să fiți antreprenori, vă trebuie o energie în plus să vă luptați zi de zi. Nu trebuie să renunți, lucru pe care l-am învățat din sport, de la tatăl meu. Nu e ca faci un lucru două zile iar în a treia te-ai săturat și mergi acasă. Este important ca în acel vis pe care îl, întotdeauna să ai încredere în tine și în echipa ta”, a spus Gogolak Zsolt(…)

Sursa: http://www.zi-de-zi.ro/2016/11/28/exemple-de-bune-practici-la-vreau-sa-fiu-antreprenor/