privo-tender

’Din nimic am creat a lume nouă’  – Bolyai János


Viziunea conducerii companiei Multinvest stă în ideea de a crea valoare prin proiecte și construcții sustenabile, oferind o bază sigură pentru viitor. Credem că și o echipă mică poate face schimbare și pentru acest lucru este nevoie de curaj și creativitate. Suntem convinși că lumea are nevoie de schimbare, de curaj și de noi idei gata de transformat în materie.

Valorile esențiale


Pasiune


Tot ceea ce facem, o facem cu pasiune deplină, pentru că iubim profesia noastră și credem că prin muncă grea și devotament față de comunitate putem să creăm valoare. Acest lucru zidează ideologia firmei și ne inspiră în fiecare zi. .

Loialitate


Pentru a crește productivitatea și eficiența într-o companie, este nevoie de o relație statornică, bazată pe încredere.  Noi punem foarte mult accent pe această relație, avem grijă de bunăstarea și coeziunea grupului și în așa fel construim pe loialitate reciprocă.

Inovație


“Niciodată să nu te îndoieşti că un grup mic de oameni inteligenţi şi devotaţi pot schimba lumea. Într-adevăr, este singurul lucru care a făcut-o vreodată.” Margaret Mead

Credem în inovație, credem în puterea creativității și suntem convinși de faptul că prin construirea unei echipe cu idei strălucite putem să facem mult, putem să facem schimbare.

Responsabilitate socială


Noi, echipa din spatele companiei Multinvest credem că viitorul ține de responsabilitatea noastră față de comunitate, de oamenii din jurul nostru și de aceea trebuie să respectăm natura și mediul înconjurător. Datoria noastră e să avem grijă de angajații noștrii, de partenerii noștrii și de generațiile viitoare, printr-o strategie sustenabilă cu dezvoltare durabilă. Pentru a realiza acest lucru am creat Academia Multinvest, reprezentând o cale spre dezvoltare personală, o șansă pentru a dobândi cunoaștere în diferite domenii profesionale.

Compania crede în vise și idei inovatoare, deaceea consideră o misiune aparte să contribuie la promovarea antreprenoriatului, a profesiilor libere și a grupărilor sociale pe cale de dezvoltare.